30 mayo 2007

Cicle de Cinema Negre: Assasins en Sèrie


L'H CONFIDENCIAL

CICLE DE CINEMA NEGRE: ASSASSINS EN SÈRIE

31.05.2007 > 19 h. entrada lliure / entrada libre


CRÓNICA DE UN ASESINO EN SERIE (Memories of Murder, 2003)

Director: Bong Joon-Ho. Intèrprets: Song Kang-Ho, Kim Sang-Kyung, Kim Roeha, Song Jae-Ho, Byun Hee-Bong, Koh Seo-Hee, Park No-Sik, Park Hae-Il, Jong-Ryol Choi, Jeon Mi-Seon.

Província de Gyunggi (Corea del Sud), 1986. Apareix el cos d'una jove brutalment violada i assassinada. Dos mesos després es produeixen una sèrie de violacions i assassinats en circumstàncies similars. I en un país que mai no ha conegut absns semblants atrocitats, comença a prendre cos la idea d'un assassí en sèrie. S'organitza un destacament especial encapçalat pel detectiu de policia local Park Doo-Man i un detectiu de la policia de Seül, Seo Tae-Yoon, que sol·licita ser asignat al cas.

Provincia de Gyunggi (Corea del Sur), 1986. Aparece el cuerpo de una joven brutalmente violada y asesinada. Dos meses después se producen una serie de violaciones y asesinatos en circunstancias similares. Y en un país que nunca ha conocido antes parecidas atrocidades, comienza a tomar cuerpo la idea de un asesino en serie. Se organiza un destacamento especial encabezado por el detective de la policía local Park Doo-Man y un detective de la policía de Seul, Seo Tae-Yoon, que solicita ser asignado al caso.


Biblioteca la Bòbila
Pl. de la Bòbila, 1
08906 L'Hospitalet


Metro: L5 Can Vidalet Trambaix: L1, L2, L3 Ca n'Oliveres Autobusos: L'H2, Esplubús, Esplujust

No hay comentarios: