14 febrero 2009

InfoBòbila 8 | Teatre i novel·la negra


BIBLIOTECA LA BÒBILA.

Fons especial de gènere negre i policíac
http://bobila.blogspot.com/

teatre i novel·la negra
a càrrec d'Alfredo Alvarez


dimecres, 18 de febrer a les 19 h.
miércoles, 18 de febrero a las 19 h.


La trobada del teatre i de la novel·la negra, més enllà de les denominacions, constitueixen un creuament que, des de les primeres cerimònies de culte als déus víctimes d'interessos lligats al poder, segueix existint en una dimensió estructural que arriba fins al nucli d'ambdues formes de creativitat. Xerrada a càrrec del periodista, escriptor i director argentí.


El encuentro del teatro y de la novela negra, más allá de las denominaciones, constituye un cruce que, desde las primeras ceremonias de culto a los dioses víctimas de intereses ligados al poder, sigue existiendo en una dimensión estructural que llega al núcleo de ambas formas de creatividad. Charla a cargo del periodista, escritor y director argentino Alfredo Alvarez

Biblioteca la Bòbila
Pl. de la Bòbila, 1
08906 L'Hospitalet
Tel. 934 807 438
biblabobila@l-h.cat


Metro: L5 Can Vidalet Trambaix: T1, T2, T3 Ca n'Oliveres Bus: LH2, EP1

La Bòbila a iCat fm


Detectius: els grans investigadors a la novel·la negra i policíaca


Ja es possible descarregar en PDF el catàleg de l'exposició Detectius: els grans investigadors a la novel·la negra i policíaca, produïda pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

Ya es posible descargar en PDF el catálogo de la exposición Detectius: els grans investigadors a la novel·la negra i policiaca, producida por el Servicio de Bibliotecas de la Diputación de Barcelona.
http://www.diba.cat/biblioteques/documentspdf/exposicio_detectius.pdf
_


Jordi Canal
Biblioteca la Bòbila
Pl. de la Bòbila, 1
08906 L'Hospitalet
Tel. 934 807 438

No hay comentarios: