03 diciembre 2014

MERCAT NADAL DEL LLIBRE/ MERCADO NAVIDEÑO DEL LIBRO




PRIMER MERCAT DE NADAL DEL LLIBRE

Una festa del llibre perquè aquest any regalis el millor llibre signat i dedicat pel teu autor preferit. 

Més de 15 activitats i tallers literaris, 40 autors, llibres, cervesa i menjar t'esperen avui 3 de desembre a partir de les 18.00h i fins les 22.30h a l'Antiga Fàbrica  Damm.

Un espai on a més, podràs remenar tranquil·lament i trobar el millor llibre per regalar aquest Nadal i signat pel teu autor preferit. 

Tampoc faltarà la cervesa i un tast gastronòmic per omplir l'estomac. I  decideix a quines activitats participaràs. Quatre hores en què parlarem de literatura, llibres i autors, en definitiva, de la màgia de la literatura. 

Bon Nadal a tothom!



PRIMER MERCADO DE NAVIDAD DEL LIBRO

Una fiesta del libro para que este año regales el mejor libro firmado y dedicado por tu autor preferido.

Más de 15 actividades y talleres literarios, 40 autores, libros, cerveza y comida te esperan hoy 3 de diciembre a partir de las 18:00 horas y hasta las 22:30 a la Antigua Fábrica Damm.

Un espacio donde podrás remover tranquilamente y encontrar el mejor libro para regalar esta Navidad y firmado por tu autor preferido. 

Tampoco faltará cerveza y gastronomía para llenar el estómago. Y decide en que actividades participarás. Cuatro horas donde se hablará de literatura, libros, autores, en definitiva de la magia de la literatura.

Buenas Navidades, a todos¡









1 comentario:

Silvia_Bookworm dijo...

Me parece una propuesta original y atractiva para los que nos gustan los libros. Aunque sería mejor si supiera en que población se celebra, Barcelona?