16 marzo 2017

3r. Festival Internacional de Novel·la Criminal en Català EL VI FA SANG




Per tercer any consecutiu EL VI FA SANG pretén ser un festival literari atípic principalment pel seu mateix nom 3r. Festival internacional de novel·la criminal en català, considerant que aquest concepte (el criminal) aplega millor les grans variants del gènere: negre, detectivesc, policíac i de lladres i serenos.

Segons va escriure el comissari del festival Salvador Balcells, “la novel·la policíaca o detectivesca, dita també novel·la enigma, destaca per la importància del paper central que hi té el detectiu investigador, sigui oficial, privat o afeccionat. El seu objectiu és resoldre un cas criminal més o menys complicat. La novel·la negra, entesa com a narració que va més enllà de l’esquema del crim i la seva investigació i sovint se centra en altres motius literaris associats, com ara el submón del delicte, les característiques personals del detectiu o del criminal, una visió crítica de la societat, etc.”

Amb EL VI FA SANG aconseguim maridar literatura de gènere amb bon vi de la Conca de Barberà, a peu de celler, entre tines i bótes.

EL VI FA SANG, com a Festival INTERNACIONAL torna amb ganes de sorprendre i de deleitar als nostres visitants.


Web: EL VI FA SANG


No hay comentarios: