11 diciembre 2007

InfoBòbila 30 Blues & Novel·la negra / Francisco González Ledesma


BIBLIOTECA LA BÒBILA
Fons especial de gènere negre i policíac
http://bobila.blogspot.com/


L'ÚLTIMA ACTIVITAT DEL VELL L'ANY, EL PRIMER SERVEI DEL NOU ANY
LA ÚLTIMA ACTIVIDAD DEL VIEJO AÑO, EL PRIMER SERVICIO DEL NUEVO AÑO


BLUES & NOVEL·LA NEGRA


La Biblioteca la Bòbila col·labora amb el cicle L'Hospitalet Blues & Boogie 2007, amb la conferència Blues & novel·la negra, a càrrec de Manuel López Poy, de la Societat de Blues de Barcelona. L'acte tindrà lloc el dimecres, 12 de desembre a les 19 h., i comptarà amb música en directe.
http://bobila.blogspot.com/2007/12/blues-novella-negra.html
La Biblioteca la Bòbila colabora con el ciclo L'Hospitalet Blues & Boogie 2007, con la conferencia Blues & novela negra, a cargo de Manuel López Poy, de la Societat de Blues de Barcelona. El acto tendrá lugar el miércoles 12 de diciembre a las 19 h., y contará con música en directo.


FRANCISCO GONZÁLEZ LEDESMA: DOSSIER DE PREMSA


El proper 2 de gener serà consultable el bloc "Francisco González Ledesma: dossier de premsa". El bloc recull noticies de premsa sobre l'obra del gran autor de novel·la negra i popular des de 1984, quan li va ser atorgat el Premio Planeta, fins a l'actualitat, amb la difusió de la seva obra Una novela de barrio, guanyadora del Premio Internacional de Novela Negra RBA, i les noticies es poden recuperar per l'autor de l'article, el medi on s'han publicat, premis, crítiques, bibliografia i homenatges.
http://gonzalezledesma.blogspot.com/
El próximo 2 de enero se podrá consultar el blog "Francisco González Ledesma: dossier de premsa". El blog recoge noticias de prensa sobre la obra del grau autor de novela negra y popular desde 1984, cuando le fue otorgado el Premio Planeta, hasta la actualidad, con la difusión de su obra Una novela de barrio, ganadora del Premio Internacional de Novela Negra RBA, y las noticias se pueden recuperar por el autor del artículo, el medio donde han sido publicadas, premios, críticas, bibliografía y homenajes.


Biblioteca la Bòbila
Pl. de la Bòbila, 1
08906 L'Hospitalet
Tel. 934 807 438Metro: L5 Can Vidalet / Trambaix: T1, T2, T3 Ca n'Oliveres / Busos: L'H2, EP1, Esplujust


Fuente: Jordi Canal

No hay comentarios: